Tikkurila Háztartási Festékek » Beltéri Lakkok


Tikkurila Kiva Dekorlakk (Matt, Félmatt)

Különbözõ világos fafelületekre, mint fa falra, fa mennyezetre vagy ajtókra. A kiszáradt lakk felülete kissé világos árnyalatú. Nem alkalmazható sötét fára, pácolás konzerválására, sem pedig padlóra, illetve bútorokra. Fedőképesség: Gyalult felületre Kb. 8-12 m²/l A fedõképességet a kezelendõ felület érdessége, porózussága, valamint a kezelés módja és körülménye befolyásolják. Felvitel módja: Ecsetelés vagy szórás. Hígító: Víz Színkártyák: Beltéri lakk színkártya Tovább »

Tikkurila Kiva Padlólakk fényes

Vízhígítású, szagtalan, poliuretán - akrilát lakk, beltéri fa felületek kezelésére. Alkalmazhatóság Beltéri fa felületek kezelésére alkalmas. Parketta, hajópadló, stb. felületekre. A Kiva Padlólakk felhasználható már korábban lakozott felületekre is. Használata azonban nem ajánlott diamond pine, smoked oak or stabilized brown beech felületekre. Felhasználási javaslat Parketta, hajópadló, stb. felületekre.

Tikkurila Supi Szauna Lakk

Különösen alkalmas falak és mennyezetek (szauna padok kivételével) kezelésére, gőzös mosó- és öltöző helyiségekben. Fedőképesség: 8-12 m2/l. Felvitel módja: Ecsettel vagy szórással. Hígító: Víz Színkártyák: Beltéri lakk színkártya

Tikkurila Supi Szaunaápoló Olaj

Szauna padok és szaunákban található egyéb tiszta, kezeletlen felületek. Fedőképesség: 8-15 m2/l rétegenként. A fedőképességet a kezelendő felület érdessége, porózussága, valamint a felhasználás módja és körülményei is befolyásolják. Felvitel módja: Felhordható ecsettel vagy tiszta ruhával. Tovább »

Tikkurila Supi Szaunatisztító Folyadék

Szaunában és egyéb párás helyiségekben. Enyhén savas, ezért nem okoz korróziót. Ennek ellenére figyeljen az illesztések tisztításakor. Ne használjon ezzel egyidejűleg klór tartalmú termékeket. Fedőképesség: Felvitel módja: Ecsettel vagy ronggyal. Hígító: Víz Tovább »

Tikkurila Kiva Bútorlakk (Félmatt, Félfényes,Fényes)

Beltéri fa felületekre alkalmas. Asztalok, székek, könyvespolcok, lambéria, ajtók, játékok, stb. felületekre. Felhasználható továbbá pácolt felületek védelmére. Nem alkalmas fa padlók kezelésére. Fedőképesség: 8-14 m2/l rétegenként. A fedőképességet a kezelendő felület érdessége, porózussága, valamint a felhasználás módja és körülményei is befolyásolják. Felvitel módja: Felhordható ecsettel, ronggyal vagy szórással. Poliészter és nylon ecseteket használjunk a festéshez. Hígító: Víz Színkártyák: Beltéri lakk színkártya

teszt teszt

teszt

Kiszerelések:
1L:: 100 Ft
Kiszerelés választása: